Или защо правилото за трите срещи не работи Сигурно сте чували

...
 
Или защо правилото за трите срещи не работи
Сигурно сте чували
Коментари Харесай

Ако искаш качествен мъж и здрава връзка – не бъди „лесна“

 

Или за какво правилото за трите срещи не работи

Сигурно сте чували за правилото на трите срещи – то гласи, че можете да си легнете с мъжа за първи път, в случай че сте имали три срещи. Това предписание не работи и в този момент ще разберете за какво.

Преди една жена да си легне с мъж за първи път, тя има цялостна власт над него, след първия секс – властта напълно минава в неговите ръце. Можете да се съгласите или да не сте съгласни с това изказване, само че едно нещо е напълно явно – сексът доста трансформира връзките: след него връзката ви или ще стане по-дълбока и по-силна, или ще се трансформира в прост секс без отговорности.

Отдавна е потвърдено, че процентът на дамите, които губят интерес към мъж след първия секс, е незабележим спрямо броя на мъжете, които вземат решение, че един път е задоволително и могат да продължат напред.

Представете си следният сюжет: Анна среща Петър по време на командировка и той я кани на среща. Той е интелигентен, сполучлив и външно тъкмо копие на Брадли Купър. И най-важното, нито на първата, нито на втората среща той желае фамилиарност от нея, виждат се постоянно, един път седмично, в събота, постоянно по негова самодейност. За първи път са интимни на четвъртата среща. След това обаче нещо в държанието на Петър се трансформира. Ако по-рано той я е канил на съботна среща в сряда вечер, в този момент от време на време напълно не помни да го направи. Той продължава да й изпраща известия, само че в този момент те са цялостни със полови подмятания и когато Анна се пробва да обърне посоката на диалога, той внезапно стопира да написа.

— Какво неправилно направих? – пита се Анна, която явно е спазила прословутото предписание за трите срещи. Но казусът е, че то не работи.

Отговорът на Аниното „ за какво “ е обидно елементарен: тя е спала с мъжа на фантазиите си прекомерно рано. Анна не схваща, че въобще няма значение какъв брой време сте прекарали дружно, преди да си легнете. Важното е по какъв начин са се развили връзките ви преди този момент. Жена, която спи с мъж на първата среща след вечер, прекарана в диалози, изпълнени с персонални и взаимни разкрития, има доста повече шансове за сериозна връзка, в сравнение с това, което след пет срещи не е открило прочувствен контакт с мъжа.

Ако сексът се случи преди прочувственото взаимно навлизане, няма да последва развиване на връзката и тази връзка също няма да може да се развие.

Много дами, с помощта на възпитанието, имат, считат, че сексът за мъжа е като морков, окачен пред носа на заек. Че благодарение на секса мъжът може да бъде манипулиран и тя може да получи това, което желае от него. Не е неприятно да знаете, че това е тъкмо половината от истината. Другата половина е: мъжете не правят оценка това, което считат, че може да бъде елементарно налично и за други мъже. Ако си легнете с мъж, без първо да се опитате да го опознаете добре, това му дава съображение да мисли, че можете също толкоз елементарно да се впуснете в премеждие с всеки различен. Ако първо изберете диалог от сърце, с цел да го опознаете по-добре, мъжът откровено има вяра, че по-късно сте правили обич с него, тъй като той е станал специфичен за вас. Усещате ли разликата? Ако той се отвори пред теб – сексът и за него престава да бъде чиста физиология.

Различните гурута и треньори по връзките сигурно ще ви повтарят едно и също: не си лягайте с мъжа незабавно, колкото по-дълго отлагате, толкоз по-добре. Но истината, която в действителност би трябвало да знаете е, че интервалът на „ самоограничение “ ви е даден, с цел да се опознаете по-задълбочено.

Ако не сте безразлични към него и откровено вярвате, че възприятията ви са взаимни и желаете да изразите любовта си на физическо равнище, тогава действайте. Но в случай че не сте сигурни какво тъкмо изпитва мъжът към вас, в случай че се страхувате, че като му откажете секс, ще го загубите, тогава, за Бога, доверете се на животинския си инстинкт и намерете сили да поставите личните си ползи преди всичко. Сексът не може да ти купи ангажимент, когато мъжът не желае да ти го даде. Нито на първата среща, нито на третата, нито на петата.

Трябва да има освен това от просто „ търкане на телата “ по време на любовния акт. В противоположен случай съществува риск в никакъв случай да не свържете нощния живот с дневния живот. И тук още веднъж работи към този момент досадният, само че въпреки всичко постоянно подходящ съвет: с цел да не бъдете употребявани, обичайте себе си, работете върху себе си, вярвайте в своята стойност и светът също ще повярва в нея.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР